Fermentované potraviny a jejich výhody a přínos pro zdraví
Kvašené čili fermentované potraviny, od kimči po kysané zelí, zažívají v současné době velkou slávu. Přesto jsou na světě již
Read MoreKvašené čili fermentované potraviny, od kimči po kysané zelí, zažívají v současné době velkou slávu. Přesto jsou na světě již
Read MorePokud jste fanoušky brambor a máte tendenci se přejídat bramborovými pokrmy, možná jste slyšeli, že sladké brambory jsou zdravější alternativou.
Read MoreS tím, jak se lidé místo běhání venku přesouvají k běžeckým pásům a děti dávají přednost videohrám před venkovními sporty,
Read MoreLidskou trávicí soustavu znáte, i když ne zevnitř. Trávení začíná, když si vložíte potravu do úst, rozžvýkáte ji a spolknete.
Read MorePředstavte si, že žijete život, ve kterém máte moc nad svým strachem, pochybnostmi o sobě a stresem. Každý o tuto
Read MoreVaše oči, kůže a kosti jsou závislé na vitamínu A, který do nich dostáváte potravou. Ale co když ho nepřijímáte
Read MoreTéměř dvě pětiny obyvatel mají v těle jen nepatrné množství vitamínu B12 (kobalaminu), což je vystavuje vysokému riziku jeho nedostatku.
Read MoreŽelezo je klíčový minerál, který hraje aktivní roli v mnoha tělesných funkcích. A přestože se vaše tělo bez této živiny
Read More„Masožravá infekce“ zní jako z nočních můr. Nekrotizující fasciitida je však skutečná. Bakterie, které tuto infekci způsobují, ve skutečnosti „nežerou“
Read More